Lehet, hogy terhes vagyok?

3 napja késik a menzeszem.Pontosan ma, egy hete feküdtem le utoljára a barátommal, de védekeztünk. Máskor pontos volt a menstruációm, most nem tudom mi lehet a baj. Egy hónapja vették ki a mandulámat, lehet ezzel valamilyen összefüggés?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menstruáció késése témában

Kedves Kérdező!

aktív nemi élet mellett nem zárható ki terhesség, tesztet kell csinálni, de a terhességen kívül számos oka lehet még a késésnek (a műtét miatt terhelés, stressz, fogyás, stb.)

Kérdés: 2011. február 26., 11:07; Megválaszolva: 2011. február 28., 15:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet