Érdeklődni szeretnék az eredményeim megfelelőek e, ha nem akkor mi lehet a probléma?

Tisztelt Címzett! Érdeklődni szeretnék, hogy az eredményeim eltérnek e, és ha igen, akkor mi lehet a probléma? Esetleg lehet e PCO-szindromám? A vért a menstruáció 5. napján vették le: FSH (ECLIA) 5, 9 U/I LH (ECLIA) 2, 9 U/I Tesztoszteron 1, 6 nmol/l SHBG 19, 8 nmol/l Szabad teszt. 0, 081 Anti hTg 16, 17 IU/ml Szérum FSH 5, 3 U/I Szérum LH 1, 46 U/I Szerum prolaktin 191, 1 mIU/L Total tesztoszteron 3, 36 nmol/l Szérum estradiol 40, 86 pg/ml DHEA-S 8, 1 mol/l Inzulin vizsgálat: Éhgyomri: Glükoz: 5, 43 nmol/l Inzulin: 29, 80 mU/L 1 órás: Glükoz: 9, 90 nmol/l Inzulin: 284, 30 mU/L 2 órás: Glükoz: 4, 13 nmol/l Inzulin: 86 mU/L Érdeklődni szeretnék, hogy ilyen értékekkel, megpróbálkozhatok e baba vállalással, teherbeeséssel? Segítségüket előre is köszönöm! Rita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete István válasza nőgyógyászat témában

Ha még eddig nem is próbálkoztak, akkor miért volt szüksége ezekre a vizsgálatokra?

Ez a dolog úgy szokott működni, hogy előbb próbálkozunk, aztán ha már eltelik néhány hónap és akkor sincs változás megcsináltatunk egy hormonpanelt. Az öné jónak tűnik.

Dr. Fekete István
Kérdés: 2011. február 25., 20:08; Megválaszolva: 2011. március 01., 08:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló abbahagyása és...
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés