• hüvelygyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! A párom péniszén piros foltok jelentkeztek, majd rá egy hétre nekem hüvelyviszketésem lett, pirosság, meg alhasi görcsök. Voltam nőgyógyásznál hüvelygyulladás megállapítása után supplin tablettát írt fel mindkettőnknek, meg klion hüv.tablettát, meg pimafucort kenőcsöt. Ezeket használtuk is, azóta nem is szeretkeztünk. A gyógyszert is mind beszedtük, szombaton fogyott el, hétfő óta pedig a páromnak újra piros, sőt kicsit sebes is a pénisze és fáj is neki. Mi lehet a gond? Én közben menstruáltam is, de nekem jelenleg nincsenek panaszaim. Mit tegyünk? Milyen kenőcsöt ajánl rá? Vagy mi lenne az optimális megoldás? Illetve az, hogy ezek a tünetei vannak a páromnak ez nemi betegség lehet még mindig vagy mi okozhatja? (Maszturbálástól lehet?) Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés, hüvelygyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! Feltehetően nem gyógyult meg az eredeti gombás fertőzés. Megpróbálhatja a párja a Lomexin krémet lokálisan (ha nem allergiás rá), de ha nem múlik, keressen fel urologust vagy nemibeteggondozót, mert számos fertőzés okozhat kisebesedett fekélyeket a péniszen. Az ok nem maszturbálás.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 23., 19:27; Megválaszolva: 2011. február 26., 23:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés