pecsételő vérzés

Kedves Doktornő! 23 éves lány vagyok, egy év hüvelygyűrű használat után pecséelő vérzésem van (ami nem is lenne gond) csak arra lennék kiváncsi hogy közben candida fertőzésem van használok rá kúpot (candibine 1%) használhatom igy is a kúpot? és meddig kell tartania ennek a vérzének? köszönöm válaszát üvd SZN

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza pecsételő vérzés témában

Kedves SZN!

Használható a Nuvaring mellett Canesten, de ha erős a fertőzés, inkább a kezelés idejére (arra a hónapra) érdemes eltávolítani. Ha a pecsételés nem hormonális eredetű, hanem a hüvelygyulladás okozza, a kúra után el kell múlnia. Ha a pecsételés megmarad, keresse fel orvosát, szükség lehet fogamzásgátló-váltásra.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 23., 19:13; Megválaszolva: 2011. február 26., 23:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...