• Tanács

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Írtam én már Önnek,de mivel nem lett jobb, elmentem nőgyógyászhoz.Égető, viszkető szeméremtest miatt, folyás nélkül. Kaptam rá Mycosyst-gyno kapszulát, amiből 1 db ot a páromnak, 3 db-ot pedig hetente egyszer kell nekem bevenni és pimafucort krémet. Ma vettem be az utolsó kapszulát, de a tünetek enyhültek természetesen, de sajnos nem teljesen. A krém már elfogyott, mivel párommal mind a ketten kentük magunkat. Ön mit javasol, van valami krém, ami emellett a gyógyszer mellé ajánlana? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Csilla

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Csilla! Nem emlékszem sajnos már a korábbi levélváltásra, visszakeresni pedig sajnos nem tudom. Azt tudom tanácsolni, hogy hagyjon még egy kis időt, addig használjon Gynoflort, ez vény nélkül kapható. Ha nem javul a következő napokban se, menjen vissza kontrollra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 23., 17:15; Megválaszolva: 2011. február 25., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés