Tanács

Tisztelt Doktor Nő! Írtam én már Önnek, de mivel nem lett jobb, elmentem nőgyógyászhoz.Égető, viszkető szeméremtest miatt, folyás nélkül. Kaptam rá Mycosyst-gyno kapszulát, amiből 1 db ot a páromnak, 3 db-ot pedig hetente egyszer kell nekem bevenni és pimafucort krémet. Ma vettem be az utolsó kapszulát, de a tünetek enyhültek természetesen, de sajnos nem teljesen. A krém már elfogyott, mivel párommal mind a ketten kentük magunkat. Ön mit javasol, van valami krém, ami emellett a gyógyszer mellé ajánlana? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Csilla

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászati fertőzés témában

Kedves Csilla!

Nem emlékszem sajnos már a korábbi levélváltásra, visszakeresni pedig sajnos nem tudom. Azt tudom tanácsolni, hogy hagyjon még egy kis időt, addig használjon Gynoflort, ez vény nélkül kapható. Ha nem javul a következő napokban se, menjen vissza kontrollra.

Kérdés: 2011. február 23., 17:15; Megválaszolva: 2011. február 25., 10:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
szemáremajak viszketés
Kedves doktornő! Tegnap óta viszket a szemérem ajkam és nem tudom hogy miért.Éppen menzesz előtt állok és Canesten krémmel kenegetem, nemi...
Mi a baj?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Fehér folyásom van, néha viszkető érzéssel és enyhén szúrós szaggal. Ez a problémám már 16 éves korom óta tart....
Nemi fertőzés
Tisztel Dr. Nő/Úr! 38 éves nő vagyok, a kérdésem a következő. Hüvely folyásom van, sárgás, nem bűzös, inkább sűrű állagú. Viszont nem...