• Tanácsot kérnék!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Anyukámról lenne szó aki 52 éves.Három éve már,hogy elmaradt a menstruációja de szeptember óta sokszor voltak alhasi görcsei januárban megjött a mensese akkor elállt,de most februárban ismét megjött,a görcsök ugyanúgy jelen vannak.Élén piros színű a vérzés.Fiatalabb korában sokszor volt kaparása és egy éve sipolyt is megállapítottak nála.Tudom így látatlanban nehéz bármit is mondani,de arra lennék kíváncsi,hogy ez valamilyen méhen belüli daganat jele?Akár ez már a végső stádium is lehet?Nem fogyott,nincs rosszul.Tisztában vagyok vele,hogy minél hamarabb orvoshoz kell fordulni,de bízom benne,hogy addig is kapok valamilyen biztató választ,mert nagyon aggódom! Előre is köszönöm a segítséget! Tisztelettel:Vanda

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi vérzés témában

        Kedves Vanda! Hiba lenne, bármilyen jóslatba bocsátkozni, nem tudhatjuk, hogy mi okozza a panaszokat. Tény, hogy a menopauza után jelentkező méhvérzéseket ki kell vizsgálni, mert rosszindulatú hátterük is lehet, mielőbb keressen fel orvost anyukája.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 23., 02:13; Megválaszolva: 2011. február 25., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: