Vérnyomáscsökkentő

Tisztelt Doktornő! A kérdésem az lenne, hogy a vérnyomáscsökkentő befolyásolhatja-e a menstruációt? Diovan htc-t szedek, annak is a felét a legkisebb adagból. Furcsán zajlik a menstruációm, néha alig, van hogy eláll egy fél napra, és van olyan nap is amikor nagyon erős. Nincs az a fokozatosság mint normális esetben. azt hittem a spirál okozza, azt eltávolították 5 hónapja. Annyit változott a helyzet, hogy most nem tart 12 napig, csak 7-ig. Szíveskedjék válaszolni. Köszönöm: Edit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza vérzészavar témában

Kedves Edit!

Nem tartom valószínűnek, hogy a vérnyomáscsökkentő hatással legyen a mensesre. Más ok, valószínű a háttérben, javasolt lenne nőgyógyászati szakrendelés felkeresése.

Kérdés: 2011. február 21., 11:00; Megválaszolva: 2011. február 22., 14:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Új fogamzásgátló módszer...
Menstruácios zavarok