Mitől lehet ez?

már írtam önnek hogy nem jött meg a vérzésem! Csináltam 4 tesztet mind negatív! ma reggel arra keltem hogy vérzek! Most viszont barnás folyásom van csak ez mitől lehet normális ez ilyenkor? több mint 2 hetet késett a vérzésem! A fogamzásgátlót abbahagytam ezt a havit nem szedtem már be! Kérem szíves válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza nőgyógyászati kérdés témában

A menseskimaradást követő barnás pecsételés akár a méhen kívüli terhesség jele is lehet, ill. ha a teszt biztosan negatív akkor ennek kisebb az esélye, ha alhasi fájdalom is társul a pecsételéshez, mindenképpen keressen fel sürgősen nőgyógyászt. Ha nincs alhasi fájdalom, mensest követően készüljön UH vizsgálat.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 21., 10:35; Megválaszolva: 2011. február 28., 09:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...