Hormonzavar okozza a meddőséget

A menstruációm utáni 14-ik nap megvérzek, és néha a következő menzisig is eltart. Van hogy tiszta vér folyik és van hogy vércsomók jelentkeznek. Több mint fél éve próbálkozunk férjemmel, hogy teherbe essek, de sikertelenül. Lehetséges, hogy ez a hormonzavar (ami már 10 éve jelen van) magakadályozza a megtermékenyitett petesejt beágyazódását? Ez a hormonzavar az arcomon is mutatkozik, 27 évesen még mindig pattanásos az arcbőröm. Kizárólag csak nőgyógyász segithet, vagy ihatok valamilyen teát ami segithet, esetleg méhészeti terméket vagy más természetes anyagot szedhetek-e, ami gyógymód lenne rá? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza vérzészavar témában

Tisztelt Kérdező!

Mielőtt teával és egyebekkel kezelné magát, ki kellene pontosan vizsgálni, mi a vérzészavar oka (meddőség még nincsen, ez a diagnózis csak 1 év után állítható fel) . Ha megvan az ok, rendes gyógyszerekkel kezelhető, de addig valóban csak a méhészek segíthetnek.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 20., 22:12; Megválaszolva: 2011. február 25., 21:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?