Érdekelne...

kedves doktornö.nagyon félek, az illetö akivel együtt voltam azt mondta nem élvezett el aktus közben.de nemtudom higgyjek e neki.már nem vagyunk együtt.azóta a menstruációm is megjött csak egy napot késett, és nem barnás folyás volt hanme élénk piros vérzés és addig tartott mint máskor 3-4 napig...de egy két hete érzem hogy fájdogál méhem mind 2 oldalon az aktus január 13.án történt a menstruációm pedig február 8.án szoval egy nap késéssel.lehetséges hogy mégis teherbe estem menszesz alatt? méhem fájogat azt érzem derekam néha de nincs hányingerem nem émelygek stb....mellem talán csak nagyon enyhén fájogat de a méhemnél jelentkezö fájdalom ami aggaszt,.segitségét elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászati fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben a vérzés teljesen normális volt, ne izguljon a terhesség miatt. Biztosat egyébként az aktus után 10-14 nappal végzett terhességi teszt mutat, akár saját megnyugtatása végett is csináljon egyet. A kismedencei fájdalom miatt jó lenne nőgyógyászhoz fordulni, mert fertőzés, gyulladás könnyen kialakulhatott.

Kérdés: 2011. február 17., 20:34; Megválaszolva: 2011. február 20., 15:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?