Mit jelent?

Tisztelt Doktor/úr/nő! A kérdésem a következö. az ultrahang vizsgálatom eredményén a következö diagnózis olavsható: A bo-i ováriummal összefüggésben 41mm nagyságú echodus elváltozás látható. Az elváltozás az artéria és véna iliacactól dorsalisan helyezkedik el. A hasban vékonybéltágulat nem látható. A rtg vizsgálattal együtt a bo-i ovárium teratogen elváltozása valószínű. Majd még mennem kell nögyogyászati vizsgálatra is, de annyira kiváncsi vagyok mi lehet ennek a jelentése. Válaszát elöre is köszönöm! Tisztelettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza petefészek daganat témában

Tisztelt Kérdező!

A leírtak alapján a bal petefészekből kiindulójó- vagy rosszindulatú daganatról van szó. Orvosa feltehetőleg a leírt képlet műtéti eltávolítását és szövettani vizsgálatát fogja javasolni.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 17., 13:24; Megválaszolva: 2011. február 25., 21:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?