• Izomfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvosok! Jelenleg pimafucort krémet (meg persze kúpot is) kell használnom. Szépen gyógyulok tőle, csak azt nem tudom, hogy az mennyire baj, hogy a krémezett területen a krémtől fájnak az ottani izmaim. Olyan fájás ez, mint amikor megütik az ember izmát, és utána nyomás hatására napokig fáj. Ez normális ilyenkor és a gyógyuláshoz hozzátartozik, vagy újabb kezelnivalóként kell rá tekintenem? Sajnos nem tudom most megkérdezni a nőgyógyászomtól, mert nemrég voltam nála, és nem tudok mostanában megint szabadságot kivenni, ezért itt kérdezem. Köszönöm a segítséget!

        Dr. Herman Tünde válasza a gombás fertőzés témában

        Ezek a készítmények nem szoktak izomfájdalmat okozni. A kezelés végén keresse fel nőgyógyászát, ha biztosan hatásos volt e a kezelés.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 16., 19:33; Megválaszolva: 2011. február 21., 16:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...