Esélyek ujabb terheségre

Tiszteletem doktornö! Attila vagyok és meglettek az eredmények a barátnömmel kapcsolatosan.a nögyogyász aztálapitotta meg hogy 10.hétben van és összeültünk szülök és más utat nemtudunk csak az abortusz.anyagi gondok miatt, felkészületlenek vagyunk stb.. aztszeretném megérdeklödni véleményét hogy a barátnömnek 15-16 évesen volt cisztával mütéte.és önszerint mik az esélyeink abortusz után mikor minden megoldodik családalapitáshoz és kb mennyi ideig nem szabad nemi kontaktusba lépnünk? Ami betegségben volt barátnöm aztomdta a doki hogy kevés az esély rá hogy egészséges lenne a baba.tisztelettel: attila

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza abortusz, gyermekvállalás témában

Tisztelt Attila!

Az abortus után 6 hétig nem javasolt a szex. Ha nincs szövődmény a terhességmegszakításnál, feltehetően nem romlik a későbbi teherbe esés esélye (bár nem tudom, milyen műtét volt a cysta miatt, és azt sem tudom, milyen "betegségben volt a barátnője") .

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 15., 17:41; Megválaszolva: 2011. február 17., 17:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...