• nögyogyászati vérkép ered ménye

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        6 éve nem esek teherbe és elkültek h agyak vért és ez let az ered ménne csak nem értem:IMMUNKÉMIA :ÉRTÉK :M.E : RERENcia ér TSH_3GEN. : 1,970 : mIU/mL: 0,270|4,800 szérium FSH: 4,5 :mU/mI : - - - - - - Postmenopausa hormon therápia után:ref:13,9|103,0 menstruáció ciklus ovuláció id:13,5|9,2 men-||-cik luteális fázis: 1,7|5,6 Szérium LH érték:2,81|m.e:mIU/mI . MESTRUÁCIÓ-||-folliculáris fázis ref.érték:2,40|12,60 M-||-ovoláció idején: ref:14,00|95,60 mensruális-||- luterális fázis:ref.érték:1,00|11,40 SZerum prolaktin|érték:8,50|m.e.:ng/mL. ref érték:6,00|29,90.

        Dr. Deli Tamás válasza a vérkép eredménye témában

        Tisztelt Kérdező! Kérdést nem tett fel, csak leírta, hogy nem érti a leletet - ami, ha nem nőgyógyász, nem is csoda. Mindenesetre a pajzsmirigyhormon és a prolaktin rendben van, az LH és FSH eredmény értékeléséhez tudni kellene, a ciklus hanyadik napján volt a vérvétel. Ha megírja, szívesen megírom, ezek is rendben vannak-e. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 15., 12:57; Megválaszolva: 2011. február 17., 17:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés