nögyogyászati vérkép ered ménye

6 éve nem esek teherbe és elkültek h agyak vért és ez let az ered ménne csak nem értem: IMMUNKÉMIA: ÉRTÉK: M.E: RERENcia ér TSH_3GEN.: 1, 970: mIU/mL: 0, 270|4, 800 szérium FSH: 4, 5: mU/mI: - - - - - - Postmenopausa hormon therápia után: ref: 13, 9|103, 0 menstruáció ciklus ovuláció id: 13, 5|9, 2 men-||-cik luteális fázis: 1, 7|5, 6 Szérium LH érték: 2, 81|m.e: mIU/mI. MESTRUÁCIÓ-||-folliculáris fázis ref.érték: 2, 40|12, 60 M-||-ovoláció idején: ref: 14, 00|95, 60 mensruális-||- luterális fázis: ref.érték: 1, 00|11, 40 SZerum prolaktin|érték: 8, 50|m.e.: ng/mL. ref érték: 6, 00|29, 90.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza vérkép eredménye témában

Tisztelt Kérdező!

Kérdést nem tett fel, csak leírta, hogy nem érti a leletet - ami, ha nem nőgyógyász, nem is csoda.

Mindenesetre a pajzsmirigyhormon és a prolaktin rendben van, az LH és FSH eredmény értékeléséhez tudni kellene, a ciklus hanyadik napján volt a vérvétel. Ha megírja, szívesen megírom, ezek is rendben vannak-e.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 15., 12:57; Megválaszolva: 2011. február 17., 17:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fájó csomó mellben
Fennáll ösztrogéndominancia?
Duzzadt gát
Szemérem viszketés
Méhnyakrák szűrés eredmény