Tóth

Ha egy nőnek hpv-je volt s emiatt kialakúl egy rosszindulatú daganat-amit kiműtöttek, s hpv is elmult, mennyi az esélye hogy újra kiújjul a rák? Ha igen, mennyi időn belül, A szövettan szerint az épben lett eltávolítva a daganat. A betegséget erős fáradtságérzés kísérte, ami azóta sem múlt el.Hiába bármilyen immunerősítő, vitamin.Köszönöm mielőbbi választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete István válasza HPV témában

Kedves Hölgyem. A kérdésire a válaszaim a következők

...senki sem tudja hogy mennyi az esély...

...senki sem tudja hogy mennyi idő kell hozzá...

Ha Ön rendszeresen járt a műtét óta nőgyógyászhoz, akkor azt időben észre fogja venni a kezelőorvosa.

A HPV fertőzés és a cx. rák nem okoz fáradtságérzetet. Ebben a témában máshol kell kereskedni.

Dr. Fekete István
Kérdés: 2011. február 11., 13:18; Megválaszolva: 2011. február 16., 09:47
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?