Gyereket szeretnék

tisztelt dr nö / ur 7 éve vagyok kapsolatba apáromal és sajnos még nem jön a golya...: (.. voltam vizsgálaton vér vételen csak mert ara kültek el edig az eredményeket nem értem.mit jelentenek leg közeleb már.4 dikére kaptam idö ponot de az olyan sokára lesz az eredménynek a jelentését akor tudom meg de ha ide leirhatnám sé etudná mondani mit jelent nagyon szépen meg köszön ném tiszteletel amanda

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza meddőség témában

Kedves Amanda!

töltse fel leletét, segítünk az értelmezésében. Amennyiben egyéb vizsgálat is volt, azok leleteit is küldje el, még ha negatív volt, akkor is, például pajzsmirigy, nőgyógyászati fizikális vizsgálat, stb.

Kérdés: 2011. február 08., 19:44; Megválaszolva: 2011. február 10., 12:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?