Mire számithatok ezek után? Be fog állni a menstruációm?

Tisztelt Doktor Úr /Nő! 20 éves nő vagyok, 17éves korom óta szedtem a Belara nevű fogamzásgátló gyógyszert, ami mellett nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást. Iskola miatt fél évre el kellett költöznöm így abba is hagytam a gyógyszert mert addig nem éltem szexuális életet. Az utolsó menstruációm 2010. szeptember 3-án volt. 2 hete éreztem erős alhasi fájdalmat és úgy éreztem mintha meg akarna jönni a menstruációm és tegnap meg is jött, és minden normális, görcsölök. Ön szerint ezután rendszeres lesz újra? És ugye nem baj hogy eddig kimaradt? Ön javasolná hogy elmenjek nőgyógyászhoz? Mikortól kezdhetek újra gyógyszert szedni? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menstruáció témában

Kedves Kérdező!

Azt nem tudom előre megmondani, hogy mostantól rendszeres lesz-e a ciklus. Vezessen menses naptárat, ha nem áll be a ciklus a következő 3-4 hónapban, keressen fel nőgyógyászt. Ha szeretné fog. gátlóval beállítani, akkor a gyógyszer elkezdhető a köv. vérzés első napján.

Kérdés: 2011. február 08., 16:03; Megválaszolva: 2011. február 09., 20:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...