elmaradt menstruáció

Üdvözlöm! Január 8.-án jött meg utoljára a menstruációm, ami 5 napig tartott.Előtte rákszűrésen voltam, és az eredményt követően a nőgyógyászom Klion-d 100 hüvelytablettát írt fel.Ezt menstruáció után el is kezdtem használni, 10 napig tartott ez a kezelés. A februári menstruációmat 5.-ére vártam, 28 napra, de elmaradt. Ma 31.-ik napnál tartok, és még nem jött meg. A párommal 4.-én szeretkeztünk, és nem védekeztünk.6 hónapja nem szedek fogamzásgátló tablettát.Kérdésem az lenne, hogy a Klion-d hüvelytablettától késhet-e? Esetleg mennyi az esély arra, hogy a menstruáció előtti napon teherbe estem? Hány napos ciklus számít még normálisnak? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza elmaradt menstruáció témában

Tisztelt Kérdező!

Nem a Klion-D 100-tól késik a menses.

A menses előtti teherbe esés esélye kicsi (de nem nulla) .

21-35 napos ciklus a normális (de ha mindig 28 nap a ciklus, ésn az Ön helyében végeznék egy terhességi tesztet) .

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 08., 13:07; Megválaszolva: 2011. február 10., 00:56
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?