• Hormonzavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Én egy 26 éves lány vagyok.A problémám a következő:3hónapja nem olyan a menstruációm,mint régebben.Sokkal kevesebb a mennyisége és megjövetele előtt egy-két héttel iszonyatosan fájnak a melleim!A másik problémám az,hogy az államon megjelent egy-két szőrszál és a köldök és a szeméremdomb között is látható szőr növekedett,a bőröm zsírosabb és tele van apró pattanásokkal. Fogamzásgátlót nem szedek,nem vagyok terhes és gyermekem sincs,akit szoptatnék.Nem szedek semmilyen gyógyszert. Ezek a tünetek hormonzavarra utalnak? Válaszát előre is köszönöm! Válaszát előre

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves kérdező! A pattanások és a szőrösödés is felveti hotmonális probléma gyanúját, de korai lenne még diagnózist mondani. Keressen fel nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelést!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 07., 12:53; Megválaszolva: 2011. február 08., 17:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: