Miért késhet a menstruációm?

Tisztelt Doktornő! 16 éves lány vagyok. Menstruációm még nem teljesen állt be, de a legutóbbi 3-4 alkalommal 35 napra jön meg, ám most már a 38. napnál vagyok és nem jött még meg. A barátommal eddig 2x feküdtünk le, óvszerrel védekeztünk. Nem szakadt ki az óvszer, de előjáték közbe egymáshoz értek a nemi szerveink alsóneműn keresztül. Nem tudom, hogy volt e már akkor magömlése, de utána olvastam és néhány orvos szerint már ettől is fenn áll a teherbeesés veszélye. Ön szerint mennyi esélyem van a terhességre? Vagy túl korai még ettől félnem, lehet csak szimpla menstruáció késés? A nagymamámat tegnap temettük el...lehet a nagy idegesség is ok a menstruáció késésre? Előre is köszönöm a segítséget! 2011.02.05.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza menstruáció késése témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet sima menseskésés a stressz miatt. Fehérneműn keresztül csak igen kis eséllyel lehet teherbe esni. De ha további 1-2 hétis sem jön meg a menses, végezzen terhességi tesztet.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 06., 00:07; Megválaszolva: 2011. február 10., 00:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?