• fogamzasgatlas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Dianille fogamzasgatlot szedek mar 0,5-1 eve (elorre Lyndinette20). Meg sosem fordult ilyen elo velem. De a gyogyszer szedese kozben megjott a menstruaciom, mar hatodik napja tart, annak ellener hiogy szedem a gyogyszert. Ma ertem a level vegere. Nem tudom ilyen esetben mia teendo. Mikor kezdjem a kovetkezo levelet. Menstrualok- e majd most ujra. Vedett vagyok-e egyaltalan. Nem reg koltoztem uj orszagba, ami eleg sok idegesseggel jart, felborult az etrendem is. Eloszor erre gondoltam, de meg mindig semmi valtozas. Valaszat es segitseget elore is koszonom.

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló témában

        Tisztelt Kérdező! A stressz, étrendváltozás okozhatta a rendellenes vérzést. Az egy hét szünet után folytassa szedést. A menses a várt időben feltehetően más lesz, mint szokott lenni (valószínűleg kevesebb). Ha a köztes vérzés ismétlődik, esetleg nem jön meg a menses, forduljon nőgyógyászhoz. Utóbbi esetben terhességi tesztet is végezzen. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 05., 19:36; Megválaszolva: 2011. február 10., 00:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés