fogamzasgatlas

Dianille fogamzasgatlot szedek mar 0, 5-1 eve (elorre Lyndinette20) . Meg sosem fordult ilyen elo velem. De a gyogyszer szedese kozben megjott a menstruaciom, mar hatodik napja tart, annak ellener hiogy szedem a gyogyszert. Ma ertem a level vegere. Nem tudom ilyen esetben mia teendo. Mikor kezdjem a kovetkezo levelet. Menstrualok- e majd most ujra. Vedett vagyok-e egyaltalan. Nem reg koltoztem uj orszagba, ami eleg sok idegesseggel jart, felborult az etrendem is. Eloszor erre gondoltam, de meg mindig semmi valtozas. Valaszat es segitseget elore is koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

A stressz, étrendváltozás okozhatta a rendellenes vérzést. Az egy hét szünet után folytassa szedést. A menses a várt időben feltehetően más lesz, mint szokott lenni (valószínűleg kevesebb) . Ha a köztes vérzés ismétlődik, esetleg nem jön meg a menses, forduljon nőgyógyászhoz. Utóbbi esetben terhességi tesztet is végezzen.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 05., 19:36; Megválaszolva: 2011. február 10., 00:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruációs zavar
Nuvaring használata több mint 4...
Cifrinol nászutas felfázásra
Fogamzásgátló melletti problémák
Kedves Doktorúr/nő! 20 éves lány vagyok és kb. 2 éve szedek fogamzásgátlót. Simycia fogamzásgátlót szedtem egészen egy hónappal ezelőttig...
fogamzásgátló váltás újra
Tisztelt Orvos Úr/Nő! Az a problémám lenne, hogy eddig Lyndinette 20 fogamzásgátlót szedtem, amitől volt hogy émelygésem rosszulléteim voltak...