Sürgős

Elnézést kérek, hogy levelemmel zavarom..! Gy.Kata vagyok... egy nagyon komoly kérdésem lenne.... 18 éves vagyok amióta nemi életet élek, akárhogyszor együtt vagyunk a párommal a vizeletem csíp és az egész hüvelyem ég... nagyon rég óta szerettem volna megkérdezni valakit csak féltem, hogy lehetséges-e olyan h nekem a húgycsövem valahol a hüvelyen belűl van? mert megfigyeltem hogy nekem nem onnan jön a vizelet ahonnan kellene és gondoltam arra hogy mikor együtt vagyunk akkor megsértenénk belül ott azt a kis nyílást... érzek is ott valamit tehát valami gond lehet vele.. ha ezzel elmegyek nőgyógyászhoz nem fog kiakadni? kérem szépen segítsen mert teljesen tanácstalan vagyok! nagyon szépen köszönöm előre is! Tisztelettel Gy. Kata

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza hüvelygyulladás témában

Kedves Kata!

A szex után gyakran alakuol ki hólyaghurut, ehhez nem kell rendellenes helyen lennie a húgycsőnek. Persze csak fizikális vizsgálattal tisztézható a húgycső elhelyezkedése. Ajánlatos lenne hüvelyváladék- és vizeletvizsgálatot végezni.

Kérdés: 2011. február 05., 18:23; Megválaszolva: 2011. február 07., 17:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...