• Nőgyógyászati problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.nő! Gyakran fáj a hasam, szinte állandóan vannak alhasi panaszaim,a tünetek olyanok mint menstruáció előtt.Egy kicsi hüvelyfolyásom mindig van a nőgyógyászom azt mondta,hogy ez hormonálisan is lehet.A bal oldali petefészkem érzékeny,sokat ráz a hideg, és ilyenkor sok a gyomorsavam.A medence csontom fáj olyan mintha "égne" és a fájdalom a combomba sugárzik lefelé,mintha lezsibbadna az egész lábam.a menstruációmnak 2 hét múlva kellene megjönnie.Ön szerint lehet,hogy petefészek gyulladásom van?Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászat témában

        Mindenképpen forduljon nőgyógyászhoz, ha fájdalmai vannak és esetlegesen hőemelkedése is. A kismedencei gyulladás nagyon súlyos probléma, idejében kezelni kell.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 04., 13:40; Megválaszolva: 2011. február 08., 19:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: