fogamzásgátlás

Ezelőtt már szedtem fogamzásgátlóként a Lindinette 20-as tablettát. A szervezetem úgy reagált rá, hogy elkezdtem hízni. Most új kapcsolatom lett és kipróbáltuk a nuvaring hüvelygyűrű alkalmazását.. Az első 3 hetet használtam és most vagyok az egy hetes szüneten. A három hét alatt sűrűn fájt a hasam és mióta lekerült ezek a panaszok eltűntek. A kérdésem az lenne, h áttérhetek e a Lindinette 20-as tabletta szedésére újra? és ha igen akkor mi módon? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

Egy fogamzásgátlót - hacsak nincsenek nagyon heves panaszok - 3-4 hónapig érdemes megpróbálni használni, így én még a Nuvaringet javasolnám tovább. Ha nem szeretné, a Lindynette szedésének kezdete az a nap, amikor az új gyűrűt felhelyezné.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 04., 10:12; Megválaszolva: 2011. február 09., 23:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés