nőgyogyászati

pezefeszek cisztával mutőttek jobb es bal oldalon is bal oldali peze feszkem az orvos szerint nem mukődik bal oldalon ősszenőveseim voltak. szőrősődik a karom stb. ugy erzem kiujjult a cisztám. lehet e egyszer gyerekem ugy erzem nem előreis kőszőnőm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza petefészekciszta témában

Tisztelt Kérdező!

Ezekből az adatokból nem lehet megmondani, lehet-e gyereke. Egy hormonvizsgálatot mindenképpen érdemes lenne elvégezni részben a szőrösödés miatt, részben a petefészek funkcionális állapotának megítélésére. Ha úgy érzi, kiújult a ciszta, egy hüvelyi ultrahangvizsgálat segítene eldönteni a kérdést.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 03., 20:08; Megválaszolva: 2011. február 09., 23:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire aggódjak?
Tisztelt Doktor Úr / Nő! 24 éves vagyok, és voltam ma egy sima nőgyógyászati szűrésen. A vizsgálati lelet a következő: A jobb oldali...
Ez vajon mit jelenthet
5mm-es endometrium, uterus melett b.o.-on 30*46*52mm-es egyharmadában echo szegény, kétharmadában echo dus res. ez vajon mit jelent? Ezt szeretném tudni
Megműttessem?
Tisztel Doktor Úr/Nő! kb. 2 hete baloldali petefészek-cisztát diagnosztizáltak nálam. A ciszta kb. 3cm. Az orvos azt mondja, hogy nem kell...
Mit jelent pontosan?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy tegnap voltam hüvelyi ultrahangon és szeretném, ha kifejtené nekem, hogy mit is...