nőgyogyászati

pezefeszek cisztával mutőttek jobb es bal oldalon is bal oldali peze feszkem az orvos szerint nem mukődik bal oldalon ősszenőveseim voltak. szőrősődik a karom stb. ugy erzem kiujjult a cisztám. lehet e egyszer gyerekem ugy erzem nem előreis kőszőnőm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza petefészekciszta témában

Tisztelt Kérdező!

Ezekből az adatokból nem lehet megmondani, lehet-e gyereke. Egy hormonvizsgálatot mindenképpen érdemes lenne elvégezni részben a szőrösödés miatt, részben a petefészek funkcionális állapotának megítélésére. Ha úgy érzi, kiújult a ciszta, egy hüvelyi ultrahangvizsgálat segítene eldönteni a kérdést.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 03., 20:08; Megválaszolva: 2011. február 09., 23:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...