Klion D-100

Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy írtak fel nekem Klion-D 100 hüvelytablettát+ Batrafen hüvelykrémet és mióta ezt használom a folyásom sokkal erősebb lett.Lehet, hogy ez a krémtől van? Válaszátelőre is köszönöm!

WEBBeteg szakértő válasza klion hüvelykúp témában

Kedves Kérdező!

Ettől a folyása erősebb nem lehet, csak a baktériumokat és a gombákat pusztitja el, igaz a hüvelyvédő Döderlein bacikat is megtizedeli. A gyógyszerek anyaga is távozik a használat után- 1hétig is akár. Ha hosszabb időről van szó tejsavas öblítés (pl.lactacid femina) használata javasolt.

Kérdés: 2008. június 25., 15:02; Megválaszolva: 2008. június 25., 15:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Klion D 100 vérzés
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az orvosom Klion 100 hüvelytablettát írt fel a folyásomra, viszont már az első nap után enyhe vérzés jelentkezett nálam...
Miért írtak fel nekem Klion D-100...
Tisztelt Dr. Nő/ Dr. Úr! Nőgyógyászom Klion D-100 hüvelykúpot írt fel nekem, elemondása szerint azért, mert gyakrabb nemi életet élek...
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger