Megtermékenyülés

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 2010. májusában hagytam abba a fogamzásgátlót (kb.15-16 év után) , és a férjemmel 2 hónapja próbálkozunk kisbabával. Az elmúlt hónapban a menzeszem (a 31. naptól számítva) 6 napot késett (mielőtt "megjött", napokig fájt a derekam és a hasam, illetve a mellem) . A fura az volt, hogy a vérzésem mindössze egy napig tartott, viszonylag erős vérzéssel és erős görcsökkel (amilyet csak tini koromban éreztem) . Elmentem nőgyógyászhoz, de nagyon sietett a rendelésen, és nem nagyon sikerült vele erről beszélnem. Kérdésem, hogy ennek a késve jött és egy napig tartó vérzésnek mi lehet az oka, továbbá, hogy hathat-e ez károsan a tervezett teherbe esésemre? (a tabletta szedésének befejezése után mindig rendszeresen, a 29. és 31. nap között kezdődött a menzeszem) . Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza menstruáció témában

Kedves Kérdező! Huzamosabb ideig szedett fogamzásgátló után gyakran tapasztaljuk a leírtakat.Idő kell míg visszaáll a normális petefészek működés.Ez nehezítheti a teherbeesést is. A peteérést kell beinditani gyógyszeres kezeléssel.

Kérdés: 2011. január 31., 22:03; Megválaszolva: 2011. február 02., 13:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma