Lehet e még gyerekem?

Nekem sajnos nagyon összetett a problémám. Elsősorban 15 voltam mikor kiderült hogy nem lesz menstruációm soha mert a hüvelyemnél egy hártya helyezkedik el, de viszont a petéim működnek. Valamint a méhem nagyon kicsi olyan 1-2cm- es. az lenne a kérdésem hogy esetleg beültetéssel és császármetszéssel lehet e még gyerekem, és hogy 15 éves korom óta nőhetet e a méhem. Nagyon szépen megköszönném a válaszukat, mert én már nem tudom kitől kérjek tanácsot. Még annyi hogy a családomba senkinek sincs ilyen problémája.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászati kérdés témában

Kedves Hölgyem!

Amennyiben egy membrán akadályozza a vér ürülését, ez átjárhatóvá tehető. A még a serdülőkor óta növekedett. A jelenlegi státusz megállapítására újfent nőgyógyászati vizsgálat szükséges.

Kérdés: 2011. január 31., 14:24; Megválaszolva: 2011. február 01., 13:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45