• Vérzés, gombás fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! Nőgyógyászati problémával fordulok Önökhöz! 2 hete gombás fertőzést állapítottak meg nálam, és kaptam kezelésre egy hüvelykúpot aminek a nevére sajnos már nem emlékszem. A kezelés után feketés folyásom jelentkezett, pár napja pedig voltam együtt a párommal és az aktus után vérzést tapasztaltam. De a gond hogy ez a probléma már nem csak aktus után áll fenn hanem minden nap van egy kevés vérzésem. Fogamzásgátlót szedek, a vérzésemnek még nem kell jönnie. Eddig nem volt időm orvoshoz fordulni, de mindenképp megteszem a napokban. Ön szerint ezt a "vérezgetést" mi okozhatja? Lehet akár valami komoly bajom is? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel : Marika

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás, vérzés, gombás fertőzés témában

        Kedves Marika! A legvalószínűbb, hogy a hüvelygyulladás miatti sérülékenyebb hüvelynyálkahártyából vagy méhnyakhámból származik a vérzés, vagyis nincs komolyabb gond. Mindazonáltal még több tucat oka lehet a rendellenes vérzésnek, ezért ha panaszai pár nap alatt nem múlnak el, forduljon nőgyógyászhoz, hiszen egy sima nőgyógyászati vizsgálattal kizárhatóak a komolyabb betegségek. Üdvözlettel,


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 31., 11:53; Megválaszolva: 2011. február 02., 19:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...