Vérzés, gombás fertőzés

Tisztelt Dr! Nőgyógyászati problémával fordulok Önökhöz! 2 hete gombás fertőzést állapítottak meg nálam, és kaptam kezelésre egy hüvelykúpot aminek a nevére sajnos már nem emlékszem. A kezelés után feketés folyásom jelentkezett, pár napja pedig voltam együtt a párommal és az aktus után vérzést tapasztaltam. De a gond hogy ez a probléma már nem csak aktus után áll fenn hanem minden nap van egy kevés vérzésem. Fogamzásgátlót szedek, a vérzésemnek még nem kell jönnie. Eddig nem volt időm orvoshoz fordulni, de mindenképp megteszem a napokban. Ön szerint ezt a "vérezgetést" mi okozhatja? Lehet akár valami komoly bajom is? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Marika

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelygyulladás, vérzés, gombás fertőzés témában

Kedves Marika!

A legvalószínűbb, hogy a hüvelygyulladás miatti sérülékenyebb hüvelynyálkahártyából vagy méhnyakhámból származik a vérzés, vagyis nincs komolyabb gond. Mindazonáltal még több tucat oka lehet a rendellenes vérzésnek, ezért ha panaszai pár nap alatt nem múlnak el, forduljon nőgyógyászhoz, hiszen egy sima nőgyógyászati vizsgálattal kizárhatóak a komolyabb betegségek.

Üdvözlettel,

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 31., 11:53; Megválaszolva: 2011. február 02., 19:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma