hormon

már kaptam egy választ Dr Delitől a menstruáció előtti barnás folyásról.azt írta:sárgatest.az a kérdésem tőle, h ezt ki kell e vizsgálni vérvétellel, vagy máshogy.jövőre szeretnénk még egy kisbabát de addigra helyre kell, h álljon ez a probléma.a pattanásaim a fenekemen is ide vezethetőek vissza, mivel sose volt előtte.drúr hol rendel? én bp-i vagyok.köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza sárgatest elégtelenség, pattanás, barna folyás, mensturációs panaszok témában

Tisztelt Kérdező!

A sárgatest elégtelensége hormonvizsgálattal is könnyen kivizsgálható (a ciklus 21-23. napján vett szérum progeszteronszinttel) , de ha a ciklus második felében alkalmazott gesztagénpótlás (pl. Utrogestan, Norcolut, Provera stb.) megoldja a gondot, akár hormonvizsgálat nélkül is felállítható a diagnózis. A pattanások a fenekén valószínűleg más okra vezethetőek vissza. A rendelésem helyét ezen az online orvosi válaszadó honlapon nem szoktam megadni, mert sajnos nincsen kapacitásom személyesen megvizsgálni olyan sok beteget, ahánnyal online kapcsolatba kerülök ilyen módon.

Üdvözlettel,

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 31., 10:59; Megválaszolva: 2011. február 02., 19:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma