Vetélés után baj-e?

Kedves Tímea! 17 éves vagyok tartós párkapcsolatban élek 2 éve.December 4.én volt az utolsó menstruációm.2 hét késés után felkerestem a nőgyógyászomat evvel a problémával. Megállapította hogy 4-5 hetes terhes vagyok. Az ezt követő napon este erős görcsök és fájdalom kíséretében vérezni kezdtem. Nem fordultam orvoshoz mert kis idő múlva a fájdalom enyhült, a vérzés erőssége csökkent 7 napig tartott (Mint egy átlagos menstruációm) és azóta semmi panaszom nincsen.Kérdésem az lenne hogy forduljak e orvoshoz vagy baj e hogy ezt nem tettem meg? Az orvos semmi laborvizsgálatot és ultrahangot nem végzett el akkor csak lékezelően közölte hogy kora terhességem van! Biztosan az volt vagy tévedhetett a doktor? Ha az volt lehet problémám abból hogy nem fordultam rögtön orvoshoz? Gyógykaparásra számíthatok? Köszönöm Vélaszát! Köszönettel: Tina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászat témában

Kedves Tina!

Sajnos látatlanban nagyon nehéz bármi kézzel foghatót is mondani. Ultrahang és labor nélkül hogy került a terhesség megállapításra? Én mindenképp javaslok egy korrekt nőgyógyászati vizsgálatot.

Kérdés: 2011. január 30., 23:21; Megválaszolva: 2011. február 01., 10:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma