• Vashiány

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A hüvelyi spirál felrakása óta erősebb a menstruációm és hosszabb ideig tart.Oka lehet ez a nemrég fellépett általános fáradtságomnak és memória zavaraimnak? Időnként úgy érzem a szívem tájékán "nyomás "van,nehezen teszek eleget a mindennapi feladataimnak.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérszegénység témában

        Kedves Kérdező! A vérzés okozhat vérszegénységet, és ily módon fáradtságot, koncentrálási, memória zavart. Amennyiben erős vérzései vannak, más fogamzásgátlási alternatíva javasolt.A vérszegénység mellkasi fájdalmat is okozhat enyhe terhelésre jelentkezően is. Történjen egy rutin labor a vérszegénység mértékének megítélése céljából.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 29., 18:11; Megválaszolva: 2011. január 31., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés