Nőgyógyászati

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy mi okozhatja nálam a folyások gyakoriságát. A gyakoriságot úgy értem pontosan ha rákszűrésre megyek (az évente egyszer) akkor általában megállapítják azt is, hogy van egy kis folyás s nem értem az okát. Illetve évközbe is előfordul néha, hogy emiatt keresem fel az orvosomat. S Klion 100 hüvelykúpot szoktak felírni. Van erre hajlandóságom vagy nem megfelelő az ellenálló képességem? Fogamzásgátló tablettát szedem. (nem tudom ez fontos szempont-e) Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Delice

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza hüvelyfolyás témában

Kedves Delice!

A legtöbb nőnél előfordul alkalmanként hüvelyi folyás. Oka lehet a hüvelyflóra egyensúlyának megbomlása, az ondó hüvelyben maradása, immunrendszeri okok, stb. Javaslom, hogy szex után irrigáljon tejsavas oldattal. Többször legyen Gynophilus protexin kúra, ez a normál flórát helyreteszi.

Kérdés: 2011. január 28., 15:19; Megválaszolva: 2011. január 31., 09:22
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye