Tanács kérés a barátnöm havi késése témában

Tiszteletem a nevem attila! És szeretném kikérni a tanácsát. A barátnömel dec21.-töl dec28.-ig védekeztünk gumival és kuppal. A gumi használatánál kicsit agodalmaskodtunk ezért vetünk egy tesztete amit 29-30.-a között elhasználtunk a neve gabriel és negativott mutatott! január1 jén volt még egy utolsó együtlétünk de ugybeszéltük meg hogy 1 hét mulva ellenörize le ujbol mert hátha korai volt az ellenörzés de viszont megint negativott mutatott.január 22.-én kelett volna megjönie de azota sem jött meg a páromnak és olyan tünetei voltak hogy hányinger és a mai napon január 28.-án reggel ugy kelt hogy kiment hányni mire számithatunk betegség vagy vannak agodalmaink? mert viszont ö sokáig fogamzásgátlot használt és a pajzsmirigye sem a legtökéletesebb és volt neki má párszor hüvely gyuladása is.elöre is köszönöm hogy meghalgatott és várom a véleményét ui: A barátnöm 18 éves

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menstruáció témában

Kedves Attila!

A teszt akkor ad megbízhatóő eredményt, ha az utolsó aktus óta eltelt 10-14 nap. Érdemes megismételni a tesztet ez alapján. Ha negatív, akkor is vizsgálattal deríthető ki a késésé oka, mely lehet stressz, fertőzés, fogyás, belgyógyászati betegség, hormonális zavar, stb.

Kérdés: 2011. január 28., 09:20; Megválaszolva: 2011. január 30., 13:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam