• Hüvely folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        10 hónapja jött meg a menzeszem de már azelött is volt folyásom kb. 1-2 éve. Nekem ez a folyás nem csak a menzesz elött vagy után jön hanem mindig. Minden nap jön. Hallottam hogy valakiknek csak a menzesz elött vagy után jön ezért én megijedtem mert nekem ez folytonos soha nem szakad meg. Vajon valami baj van velem? Nagyon meg vagyok ijedve, hogy nehogy valami baj legyen velem. Kérem ahogy lehet válaszoljon hogy ha kell minél előbb mehessek akkor orvoshoz.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező! Jobb lenne tinédzser nőgyógyászati ambulancián megmutatni magad, hogy egyszerű bővebb hüvelyváladékról vagy valós folyásról van-e szó.Valószínűleg csak bővebb hüvelyváladék, de j, ha orvos is megvizsgál.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 27., 21:20; Megválaszolva: 2011. január 30., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés