utrogestan

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Clostilbegytes ciklusom van, a ciklus 15. napján a nőgyógyász 22 mm (J.o) és 18 mm-es (J. és B. oldal) tüszőket látott, és 7 mm-es mnyh-t állapított meg. 1 napon belül ítélt tüszőrepedést. Kaptam Utrogestan hüvelykúpot, amit 2x1 adagolással használok. Most a 18. ciklusnapon vagyok, és reggel óta nem túl erős, de szúró érzést érzek az alhasam jobb oldalán. Lehet ez az Utrogestantól, vagy teljesen természetes? Nem szeretném még jobban összezavarni a szervezetemet, és kicsit aggódom, hogy mi lehet... A méhnyálkahártya Ön szerint elég vastag? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza utrogestan témában

Tisztelt Kérdező!

A szúródás nem valószínű, hogy az Utrogestantol van, ezer és egy oka lehet egy enyhe alhasi szúró érzésnek. A méhnyálkahártya is rendben van, ne aggódjon.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 27., 12:19; Megválaszolva: 2011. január 31., 20:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam