• Gyenge menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Nő! 24 éves lány vagyok. A panaszom pedig a következő, a menstruációm általában 3-4 napig tart és elég gyenge vérzéssel jár. Nem tudom, hogy ez természetes e, fogamzásgátló tablettát nem szedtem, de 2x estem át kemoterápiás kezelésen (leukémiás voltam), s nem tudom, hogy ez esetleg befolyásolhatja e ezt. Menstruáció előtt gyakran görcsölök (ez nem aggaszt, mert ez csak az első napon szokott lenni). Legjobban attól félek, hogy ez befolyásolhatja a teherbeesés lehetőségét. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a gyenge menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező! Szerintem az előző kérdést is Ön tette fel ugyanebben a témában. A mostani plusz információhoz annyit: nem gondolom, hogy a kemoterápia miatt lenne gyengébb a menstruációs vérzés. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 26., 22:15; Megválaszolva: 2011. január 31., 20:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés