Puffadás és méhkeményedés

Tisztelt doktornő/úr! Tavaly dec. óta van problémám. Akkor azt vettem észre hogy étkezések (ami rendszertelen és azóta is) után felpuffad a hasam.Székletem akkor nem volt rendszeres. Azóta már normális de a hasam nem nagyon ment le. Eközben észre vettem hogy a méhem is keményebb lett és nagyon enyhe görcseim is vannak.2 és fél hete csináltam terhességi tesztet és negativ lett. A menstruációm azóta volt de 2 hónapja a7 napból 5 napra megrövidült de az erőssége és a folyamata nem.1 gyermekem van aki 5 éves és 2, 5 évig szoptattam eddig nem vettem észre de pár csepp tej jön ki a mellemből. Mi lehet a bajom? Talán terhes vagyok? Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza haspuffadás témában

Kedves Kérdező!

Érdemes lenne nőgyógyászati vizsgálatra bejelentkeznie, illetve emlő szakrendelésre, ahol kivizsgálják, hogy a melléből ürülő váladék pontosan mi, illetve prolaktin szint mérésére is van lehetőség. Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok rost, bő folyadék, probiotikum fogyasztása javasolt. Szedjen rendszeresen Anaflatot.

Kérdés: 2011. január 26., 12:23; Megválaszolva: 2011. január 27., 09:57
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma