Menstruáció

Azt szeretném kérdezni, hogy ha most szedem 3 hónapja a Belara nevű fogamzásgátlót, akkor lehetnek e mellékhatásai? Panaszom: 3 napig halványrózsanszínes folyásom volt ami, nem volt erős, tehát menstruációnak nem mondható, a gond csak az, hogy még 1 hét maradt a tablettából, ez normális? mitől lehet? súlyos? Az befolyásolhatta, hogy körülbelül 10 napja kaptam meg az utolsó HPV elleni védőoltásomat? Mihamarabbi válaszukat előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

A HPV elleni oltással a kevés köztes vérzés nem függ össze. Ha további 2-3 hónap múlva sem áll be a vérzés Belara mellett (a nem megfelelő hormonszint ennek az oka) , keresse fel nőgyógyászát, mert abban az esetben érdemes lehet tablettát váltani pl. többfázisú készítményre.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 24., 21:37; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam