• Nőgyógyászati

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/ Doktorno! 3 napja nagyon viszket es eg a vaginam!valamikor sarga folyadek folyik ki es krllemetlen szaga van!!!egyik nap furodtem es ahogyan mostam a vaginamat ott belul csomos valami jott ki es volt benne 1 szorszal! nem tom mi okozhatta de meg mai napig is mindig viszket de mar nem annyira!!segitseget szeretnem kerni h mi lehet ez!!remelem minnel hamarabb valaszol! elore is koszonom szepen!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Fertőzése van, de a fertőzés kórokozóját nem tudom megmondani, feltehetően gomba.Javasolt nőgyógyász felkeresése, ha nem áll módjában, használjon Canesten kombit, ez gombás fertőzésre hatékony.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 24., 20:56; Megválaszolva: 2011. január 25., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés