PCO?

Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Laboreredményeim a következők: Glükóz: 4.9 Inzulin: <2 TSH: 4.31 Prolaktin: 357 Tesztoszteron: 1.74 FSH: 3.5 LH: 11.6 A vérvétel a 20. ciklusnapon történt (az endokrinológus azt mondta mindegy hogy melyik napon megyek) , a fogamzásgátló tabletta szedését november végén hagytam abba. PCO gyanú miatt kérte a nőgyógyászom a kivizsgálást, már kértem időpontot konzultációra, de hasznosnak tartom itt is megkérdezni, hogy Ön mit olvas ki a leletből? Sajnos terheléses vércukor és inzulinvizsgálat nem történt, az endokrinológus nem tartotta fontosnak... Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza laboreredmény témában

Kedves Kérdező!

Választ akkor fogok tudni írni, ha a megadott számoknak vagy a mértékegységét (pl. U/l, ng/ml stb.) , vagy a laboratórium által megadott normál értékeket megírja.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 24., 15:51; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye