Nem jön meg rendesen a menstruációm, mi okozhatja?

Egy hete voltam nőgyógyásznál, mert csípett a hüvelyem, s pötyögtető vérzésem is volt. A nőgyógyászom azt mondta, hogy hüvelygyulladásom van, ezért felírt CNS-kúpot, amit tíz napig kell használnom, utána pedig Gynoflor kúpot, hogy helyre álljon a hüvelyflórám. Most az a problémám, hogy január 24-én meg kellett volna jönnie, de nem jött meg rendesen, csak pötyögtet. Az orvosom azt tanácsolta, hogy amíg megvan, függesszem fel a kezelést. Most nem tudom, hogy mitévő legyek. Forduljak újból orvoshoz? Vagy ez természetes, hogy ilyenkor nincs normális menstruáció (esetleg a hüvelygyulladás miatt? ) ? Köszönöm előre is a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza hüvelyfertőzés témában

Tisztelt Kérdező!

Amíg megvan a vérzés, függessze fel a kúpot, továbbá végezzen terhességi tesztet annak kizárására, nem terhesség miatt maradt-e ki a rendes menses.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 24., 10:41; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:37
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma