nögyogyászati problémák

olyan problémáról szeretnék kérdezni mint pl: mentstruáció kimaradása (oktoberben menstruáltam utoljára azota nem zsiros a böröm pattanásos stb..) valamint nem tudok fogyni sem való szinü hormonzavaros vagyok? igy teherbe sem esek? mit tudna nekem ebben segiteni? régen jártam orvos 1-évig rendbe volt minden, igaz mindig késik már egy héttel jelez a derekam valamint görcsölök is idönként szednem kellett fog gátlot de nem tett jott velem mert hiztam töle. köszönöm melinda

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza PCOS témában

Kedves Melinda!

A leírt tünetek (hízás, pattanásosság, rendszertelen, kimaradozó vérzés) férfihormon-túlsúly, leggyakrabban policisztás ovarium betegség (PCOS) tünetei. Keresse fel nőgyógyászát, ahol, hüvelyi ultrahangnak, hormonvizsgálatnak, vércukor-, szükség esetén inzulinvizsgálatnak kell történni, a kezelés az eredményektől függ.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 23., 19:21; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye