• menstruláció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő!! Nekem olyan problémám lenne hogy már a 10. napja megvan a havim az első 4 napban nagyon gyenge volt utána erősödött ez tartott 5 napig és elmúlt de sex után megint elkezdtem vérezni, jelentkeztek terhességi tünetek szeretnénk is babát de a teszt negatív lett. Mitől lehet hogy még nem múlt el? Sosem tapasztaltam még ilyet álltalában 5 nap alatt el szokott múlni. Válaszát előre is köszönöm!! Tisztelettel: Czilyó Mónika

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Kedves Mónika! Átmeneti ok lehet egy igen korai terhesség vetélése (ekkor még a terhességi teszt pozitív), de előfordulhat, hogy egy hormontermelő petefészek cysta miatt a szokásosnál jobban megvastagodott a méh nyálkahártyája, ez okozta a bővebb vérzést. Várja meg a következő mensest - ha az is bővebb, forduljon nőgyógyászhoz. Illetve azonnal, ha egyéb panasza - pl. alhasi fájdalom - jelentkezne. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 23., 08:46; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: