• 3 éve tartó probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én egy elég komoly dologgal kapcsolatban szeretném szaktudását kérni! 3 éve együtt voltam egy férfival többször is.Együtt létünk után egy héttel erős hasi fájdalmaim voltak,először egyhe majd erős görcs ,később átment erős hasi fájdalomba.3hónapig jártam ezzel a probláméval orvoshoz,rengeteg gyógyszert írtak fel folyamatosan,de miután abba hagytam a szedésüket mindig visszajöttek a panaszaim.3 hónap után múlt csak el.Az orvosok sem tudták pontosan megmondani mi bajom van,az ultrahang sem mutatott ki semmit. Azóta viszont nem tudok normális nemi életet élni! Az erős fájdalom elmúlt, de rendszeresen van szexuális együttlét utáni fájdalmam.Ez úgy működik,hogy szex után minimum egy hétig fájlalom az alhasam, szúrás a méhemnél! Folyamatosan megállás nélkül!És ez tart már három éve! Azt még hozzá szeretném tenni, hogy már két éve van másik párkapcsolatom, az előzőben viszont a másik fél nagyobb "szexuális felszereltséggel " rendelkezett és durván bánt velem!

        Dr. Boros Miklós válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves Kérdező!Ha a nőgyógyászati vizsgálat nem mutat eltérést,akkor ennek lelki okai vannak.Érdemes szexológiai szakrendelést felkeresni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 22., 17:15; Megválaszolva: 2011. január 25., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés