Meddőség

Tisztelt Doktornő/úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy pár évvel ezelőtt volt abortuszom utána egy évre rá kankóm is volt! Többször volt utána más fertőzésem is! Próbálkozunk, de sajnos nem esek teherbe.Ez lehet, hogy az abortusz és a fertőzések miatt van? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza meddőség témában

Kedves Hölgyem!

Elképzelhető lehet, de vizsgálat és a kórelőzmény pontos ismerete nélkül ezt kijelenteni nem lehet. Feltétlenül indokolt nőgyógyászati vizsgálaton beszámolnia kórelőzményéről, és történjen vizsgálat, így derül csak ki a probléma pontos oka.

Kérdés: 2011. január 22., 11:31; Megválaszolva: 2011. január 25., 08:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma