Problémák

Tisztelt Doktornő! Két problémával fordulok önhöz. Az egyik, hogy körülbelül 1-2 hónapja a bal szememben az íriszen kívül a fehér résznél bal oldalon egy barna pötty jelent meg.Nincs rá semmilyen panaszom, csak azt olvastam, hogy esetleg betegség jele is lehet.Ezért döntöttem úgy, hogy rákérdezek, mitől van? El fog-e tűnni? A másik problémám a közösülés utáni fájdalom.Egy éve szedek fogamzásgátló tablettát, és néhány napon erős fájdalmat érzek a hüvelyem környékén [csak] közösülés után.Ez igen eltérő, van, amikor menstruáció után abban a hónapban egyáltalán nem fáj, majd a következő menstruáció utáni időszakban megint fáj. Mostanában fehéres folyásom is volt, de minimális mennyiségben, viszketést és kellemetlen szagot egyáltalán nem érzek. Arra gondoltam hogy talán valami fertőzés, de korábban, amikor fehér folyás nem volt, akkor is jelentkezett a fájdalom. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fájdalmas aktus témában

Kedves Kérdező!

A szemben lévő folt lehet akár bevérzés maradványa is, de ugyanúgy anyajegy is, mindenképpen szükség lenne szemészeti vizsgálatra. Az aktus alatti fájdalom oka lehet a hüvely szárazsága, de akár fertőzés is, javaslom, hogy próbálkozzon síkosítóval, ha nem segít, szükséges lesz a nőgyógyászati vizsgálat.

Kérdés: 2011. január 21., 20:18; Megválaszolva: 2011. január 24., 12:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma