• Problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Két problémával fordulok önhöz. Az egyik,hogy körülbelül 1-2 hónapja a bal szememben az íriszen kívül a fehér résznél bal oldalon egy barna pötty jelent meg.Nincs rá semmilyen panaszom,csak azt olvastam,hogy esetleg betegség jele is lehet.Ezért döntöttem úgy,hogy rákérdezek,mitől van?El fog-e tűnni? A másik problémám a közösülés utáni fájdalom.Egy éve szedek fogamzásgátló tablettát, és néhány napon erős fájdalmat érzek a hüvelyem környékén [csak] közösülés után.Ez igen eltérő,van,amikor menstruáció után abban a hónapban egyáltalán nem fáj,majd a következő menstruáció utáni időszakban megint fáj. Mostanában fehéres folyásom is volt,de minimális mennyiségben,viszketést és kellemetlen szagot egyáltalán nem érzek.Arra gondoltam hogy talán valami fertőzés,de korábban,amikor fehér folyás nem volt,akkor is jelentkezett a fájdalom. Válaszát előre is köszönöm!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves Kérdező! A szemben lévő folt lehet akár bevérzés maradványa is, de ugyanúgy anyajegy is, mindenképpen szükség lenne szemészeti vizsgálatra.Az aktus alatti fájdalom oka lehet a hüvely szárazsága, de akár fertőzés is, javaslom, hogy próbálkozzon síkosítóval, ha nem segít, szükséges lesz a nőgyógyászati vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 21., 20:18; Megválaszolva: 2011. január 24., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés