Menstruáció kimaradás

Tisztelt Doktornő/Úr! Szeretném kikérni a véleményüket és a segítségüket! A problémám a következő: Kb. 17 éves korom óta szedtem fogamzásgátló tablettát, 2009.01.05-én pedig abba hagytam, mert szünetelteni akartam. Ezek után a menstruációm rendszeres volt, kb 2010 szeptemberig, innentől kezdve mindig késett kb.2hetet is, novemberben pedig egyáltalán nem jött meg, terhességi teszteket csináltam, mind negatív lett, felkerestem a nőgyógyászomat, 2010.12.01én elkezdtem szedni a norcolutot 5 napig, ez a hormonvizsgálat első vérvétele miatt volt szükséges, a menstruációm 2010.12.07-2010.12.15-ig volt, megcsinálták a hormonvizsgálatot, és az eredmények tökéletesek, csináltak ultrahangot is és az is normális, de azóta sajnos megint elmarad a menstruációm, és izgulok, hogy mi bajom lehet! Pár nappal ezelőtt voltak olyan tünetek, amelyek a menstruáció előtt szoktak lenni.Ön mit javasolna? Milyen jellegű lehet a problémám? esetleg ha elkezdek egy pár hónapig fogamzásgátló tablettát szedni, azután helyreállhat a menstruációm? Ebben az esetben van egyéltalán peteérés? Segítségüket előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza menstruáció késése témában

Kedves Kérdező! Az említett panasz a huzamosabb ideig szedett fogamzásgátló abbahagyása után nem ritka.Ezt a peteérés elmaradása okozza.Nem javaslok fogamzásgátlót, mert még rosszabb lesz a helyzet, inkább a peteérést kellene serkenteni.Jelentkezzen nőgyógyászaton.

Kérdés: 2011. január 21., 13:38; Megválaszolva: 2011. január 25., 11:14
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma