Fehér folyás folytatása

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Én már írtam önnek 1-2hónappal ezelőtt a következőt: "Kedves Doktor úr/nő! én azzal a problémával fordulok önhöz, hogy fehér krémes folyásom van néha, és a párommal való együttlét során párszor ugyan ez a fehér krémes váladék jön ki belőlem.aminek nincsen rossz szaga, de néha rossz az ízem. többször voltam nőgyógyásznál, vettek tőlem kenetet, és azt mondták ha találnak bennem valamit ami nem normális levélben értesítenek.de nem találtak semmit.nem értem akkor, hogy mitől lehet ez, nem hiszem, hogy normális mert régen nem volt, de már évek óta meg van.a nőgyógyásznál meg mindig csak ennyire jutok, hogy leveszi a kenetet és nem találnak semmit.beszélgetni nem beszélnek velem, hogy megtaláljuk a probléma forrását.többször írtak fel nekem gyógyszert gombára amit el kellett használnom de aztán kiderült, hogy felesleges, mert nem volt gombám, mint a kenetből kiderült.én nagyon szeretném tudni mitől lehet ez és hogy mit tegyek, hogy elmúljon.hüvely zuhanyt szoktam használni tejsavas öblögetővel amit a patikában kevernek.1héten 2szer használom de akkor másnap meg azutáni nap talán nem jelentkezik. Nagyon szépen kérem segítsen, vagy adjon tanácsot, mert elég kellemetlen és a nőgyógyászaton nem jutok semmire. válaszát előre is köszönöm: Lilla " Ön erre azt javasolta, hogy használjak Gynoflort, irrigáljak többet. Meg is tettem, 1hétig használtam gynoflort és irrigáltam, de nem javult a helyzet.Sőt mostanában már hiába irrigálok délután, estére lehet jelentkezik a fehér krémes folyás.Nem értem mitől lehet ez, de már nagyon aggódom, hogy komolyabb bajom lehet, arról nem is beszélve, hogy ez nagyon kellemetlen. Mit tegyek azért, hogy elmúljon? nagyon szeretném már ha megszűnne és olyan lehetnék mint régen. Mitől lehet ez? Ha elmegyek újra többszöri alkalom után is nőgyógyászhoz mit tegyek, hogy végre meggyógyítsanak és ne az legyen mint eddig mint már az előző levelemben írtam.Félek már oda menni, mert megint csak gyógyszert írnak fel feleslegesen és az meg tönkre teszi a hüvely flórámat. Kérem segítsen! Nagyon aggódom. Szeretném még azt is megkérdezni, hogy ön mondta minden alkalommal irrigáljak ha a párommal együtt vagyunk.de ha ez napi több alkalom akkor is? az már sok lenne igaz? Válaszát előre is nagyon köszönöm Üdvözlettel Lilla

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászat témában

Kedves Lilla!

Meg lehetne még azt is próbálni, hogy ha újra elmegy vizsgálatra, és nem derülne ki semmi, akkor gombaellenes kezelésnél nemcsak önt kezelni, hanem önnel egy időben a partnert is. Az irrigálás naponta egyszer elég. Próbálja még ki a Vitagyn C krémet.

Kérdés: 2011. január 20., 15:21; Megválaszolva: 2011. január 21., 11:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma