Vajon mi lehet a valós?

Jónapot kivánok A következő lenne a kérdésem: voltam nőgyógyásznál, és azt irta a papiromra, hogy Kp.nagy méh anteflxióban, j.o.szabad, b.o.-on homályos határu cystikus res. Ép hámmal fedett portió. Norm. fluor. 5mm-es endometrium, uterus melett b.o.-on 30*46*52mm-es egyharmadában echo szegény, kétharmadában echo dus res. Ezt szeretném megérdeklődni, hogy ez mit jelent, mert a kisebbik fiam esetében az első uh syctának mutatta és rá két napra visszahivtak, hogy le kell szivatni, és akkor derült ki, hogy nem cysta, hanem egy egészséges baba. Szeretném megtudnni, hogy a mostani esetembe is előfordulhat e, mert nekem az a furcsa, hogy akkor a cystás eredmény miatt rá 2 napra, most meg két hétre vagyok visszarendelve. A másik, ami kételyeket hagyott bennem, hogy oké, hogy haspuffadást okoz cysta, de emlőérzékenységet és előtejet is? Ráadásul nem csak a hasam nő, hanem fenékre és csipőre is hizok. Ráadásul totál terhesség jelei jelentkeztek: gyakori vizelés, hányinger, hányás, emlőérzékenység előtej szerü sárgás váladék. stb. Kérem segitsen nekem kideriten, hogy vajon lehet e ez orvosi bizonytalanság, vagy tévedés, és baba van nem cysta, hisz mindenki tévedhet. Előre is köszönöm segitségét

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete István válasza nőgyógyászat témában

Kedves Hölgyem!

Ha terhességi tünetei vannak nem jobb lenne e egy terhességi tesztet megcsinálni? Koraterhességet még nem ábrázol az Uh vizsgálat. A kolléga által adott kontroll időpont után -a lelet alapján -okosabbak leszünk.

Dr. Fekete István
Kérdés: 2011. január 19., 08:08; Megválaszolva: 2011. január 24., 10:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam